Çukurova Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kurucu hocaları ile buluşuyor etkinliği 12 Mayıs 2018 Tarihinde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi. Bölüm mezunlarının yoğun ilgi gösterdiği bu ahde vefa günü Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan ALPHAN’ın açılış konuşması ile başlarken, Ziraat Fakültesi bünyesinde kurulduğu günden bu yana eğitim-öğretim çalışmalarını gerçekleştiren Peyaj Mimarlığı Bölümü yeni kurulan ve bölümümüz öğretim üyelerinden, aynı zamanda Mimarlık Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Süha BERBEROĞLU’nun günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.  Tören açılış konuşmalarının ardından müzik dinletisi ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü araştırma görevlilerinin yoğun emek ve gayretleri ile hazırlamış oldukları sinevizyon gösterisi ile devam etti. Duygusal ve eğlenceli bu gösterimin ardından Kurucu Emekli Öğretim Üyelerinin sırasıyla; Prof. Dr. Güngör UZUN, Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Prof. Dr. Sevil ALTAN ve Prof. Dr. Türker ALTAN’ın konuşmaları, bölüm öğretim üyelerinin hocalarımıza çiçek ve plaket takdimi ve sonrasında Kurucu emekli öğretim üyelerinin isimlerinin verildiği dersliklerin açılış töreni ile devam ederken duygusal anların yaşandığı etkinlik saat 19.00’da düzenlenen gala yemeği ile son buldu.