3B Yazdırma Teknolojileri Eğitim Programı Sertifika Töreni

Başlık

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde 13-14 Nisan ve 20-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen “3B Yazdırma Teknolojileri” eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Bölümümüz öğretim elemanlarından Prof. Dr. Duygu SABAN, Doç. Dr. Altay ÇOLAK, Doç. Dr. Onur ERMAN, Doç. Dr. Özlem ŞENYİĞİT, Dr. Öğr. Üyesi Kasım ÇELİK, Arş. Gör. Gamze ATAY, Arş. Gör Çiğsem Yağmur YÜKSEL ve Arş. Gör. Merve RIZAOĞLU’nun katıldığı eğitimin, özellikle mimarlık alanındaki bilimsel araştırma çalışmalarında ve eğitim uygulamalarında aktif olarak kullanılması hedeflenmektedir.

Çukurova Üniversitesi Teknokent Merkez Binasında 27 Nisan 2022 tarihinde düzenlenen törenle, eğitim programına katılan Öğretim Elemanlarımıza sertifikaları Dekanımız Prof. Dr. Gözde RAMAZANOĞLU ve Çukurova Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Selçuk ÇOLAK tarafından takdim edildi.

Destek ve katkıları için Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş yönetimine ve Dekanlığımıza teşekkür ederiz.

27 Nisan 2022 Çarşamba 16:00
    27 Nisan 2022 Çarşamba 17:00