ABS ALÇI VE BLOK SANAYİ A.Ş Teknik Gezisi

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yeğin, Öğr. Gör. Tolga Uzun, Öğr. Gör. Basri Gazi’nin yürütmekte olduğu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi MIM 419-465 Yapı Projesi dersi kapsamında öğrencilerimizle ABS ALÇI VE BLOK SANAYİ A.Ş üretim tesisine 08.12.2023 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir.

Gezi öncesine kişiye özel baretler, iş sağlığı ve güvenliği gereğince katılan herkes için hazırlanarak sahaya varıldığında firma tarafından dağıtılmıştır. Sahada, firma yetkilileri tarafından şirketin tarihi, üretilen malzemeler, üretim biçimleri ve yapıda kullanım yerleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrenciler, alçı plakalar, yapı alçıları ve yapı kimyasallarının üretimini yerinde gözlemlemiş ve uygulamalı olarak 7.5 cm alçıpan duvar mock-up tasarımını deneyimleme şansını bulmuşlardır.

8 Aralık 2023 Cuma 08:00
    8 Aralık 2023 Cuma 16:00