Açılış Etkinliği ve Söyleşi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından 13 Kasım 2023 tarihinde Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen etkinlikle 2023-2024 Eğitim öğretim yılına coşkuyla başlangıç yapıldı.

Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte PRO/4 Y. Mimar Bumin Edil Mimari Proje Öğrenci Yarışmasının ödül töreni ve Mimar Ömer Emir DRAHŞAN söyleşisi gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmalarında Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem ŞENYİĞİT ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gözde Ramazanoğlu öğrencilerin yeni eğitim yılını tebrik ederken, mimari proje yarışmalarının önemine ve mimarlık eğitiminde değerine vurgu yaptılar.

Edil Ailesi adına konuşmasını yapan Ayşe EDİL, Y. Mimar Bumin Edil anısına ödül verilen bu yarışmanın hayata geçmesine imkân tanıdığı için Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e şükranlarını sunarak; ve sağladıkları destek için Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gözde Ramazanoğlu’na ve Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarına teşekkür etti.

13 Kasım 2023 Pazartesi 13:30
    13 Kasım 2023 Pazartesi 16:00