MİMARLIK

Ana Bilim Dalı :
Kadro Ünvanı :

E Posta Adresi : tselvi@cu.edu.tr selvitulin@gmail.com

Posta Adresi :Ç.Ü. Mimarlık Fak. Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 01330 Balcalı/ADANA

EĞİTİM BİLGİLERİ

Lisans

1990-1995                              Gazi Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü.

Yüksek Lisans

2004-2007                              “19. Yüzyılda Mersin’in Kentsel Gelişimi”, Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tarih Bölümü, Mersin

Doktora

2011-2016                              “On Dokuzuncu Yüzyıldan Yirminci Yüzyıla Doğu Akdeniz Liman Kentlerinde Mekanın Dönüşümü: Volos, Patras ve Mersin” Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü.

Yurtdışı Bilimsel Araştırma

3 Kasım 2014 tarihinden itibaren 3 ay süresince Aristotle University of Thessalonki, Faculty of Engineering, School of Architecture’da Prof. Dr. Vilma Hastaouglou Martinidis danışmanlığında “A Comparative Inquiry/Analysis into Spatial Evaluation of Eastern Mediterranean Port Cities’ Development: Mersin, Patras and Volos” başlıklı araştırma. (“American Research Institute W.D.E Coulson and Toni M. Cross Aegean Exchange Fellowship Program” desteğiyle)

YAPTIĞI TEZLER

Yüksek Lisans