Kentsel Temas Atölye Çalışması

YENİ NESİL KENTSEL TEMAS

ULUSAL MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ ATÖLYE ÇALIŞMASI

24-26 ŞUBAT 2023, ADANA

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde ve Adana Büyükşehir Belediyesi Şehircilik Atölyesinin desteğiyle Adana’da 24 Şubat-26 Şubat 2023 tarihleri arasında kentin yaşanabilirlik değerini arttırmak, kent kimliğini desteklemek, kentli kullanıcının kentle olan bağını kuvvetlendirmek amacıyla atölye çalışması planlanmaktadır.

Mimarlık öğrencilerinin katılabileceği atölyede kentte buluşma, aktarma, bekleme dinlenme vb. noktalarını anlamlı ve değerli hale gelmesini sağlayacak çözümler ve öneriler geliştirmek amaçlanmaktadır.

Atölye çalışmasına katılım ücretsizdir. Şehir dışından çalışmaya dâhil olacak atölye katılımcılarının günlük konaklama ve yol giderleri katılımcılara aittir. Dijital sunum hazırlıkları için katılımcıların kendi bilgisayarlarıyla katılmaları önerilir.

Detaylı açıklama metnine ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru tarihleri:  16 Ocak 2023 - 08 Şubat 2023

Katılımcıların ilanı: 09 Şubat 2023