STAJ HAKKINDA

STAJ ÖNCESİ:

• 2020-Yaz döneminde Ofis/Şantiye stajını tamamlamış öğrencilerin, Yaz Stajlarının ikinci bölümünü yerine getirme zorunluluğu kapsamında 2021-Yaz döneminde 22 gün Ofis/Şantiye stajı yapmaları gerekmektedir.
  • Yaz Stajının yapılacağı Kurum/Kuruluş öğrenci tarafından belirlenecektir.
  • Aşağıda listelenen belgeler öğrenci tarafından Yaz Stajını yapacağı Kurum/Kuruluş ile irtibata geçerek doldurulmalı ve  04 Haziran 2021 tarihine kadar “Ç.Ü. Mimarlık Fakültesi Staj Bürosu”na teslim edilmelidir.
  • Staj Formu  EK-1 (2 Adet) (Islak İmzalı)
  • Öğrencinin SGK Durum Bildirimi EK-2(2 Adet) (Islak İmzalı)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)
  • Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)
  • İkametgah İlmuhaberi (2 Adet)
  • Staj formu ve yönlendirici belgeler elektronik formatta “Ç.Ü. Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı” web sitesinden temin edilebilir.
  • Yaz Stajı 26 Temmuz-24 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak ve gerekli formlar bu tarihler dikkate alınarak doldurulacaktır.

• STAJ SONRASI:

• Yaz Stajı sürecini tamamlayan öğrencilerin, bir “Staj Raporu” (EK-5/a, EK-5/b, EK-5/c)” hazırlaması ve dilekçe (EK-4) ile Peyzaj Mimarlığı Bölümü Sekreterliğine 15 Ekim 2021 tarihine kadar teslim etmesi gerekmektedir.
  • Staj süresince yapılan faaliyetler rapora “Yaz stajı tarihlerini” kapsayacak biçimde günlük olarak yazılacaktır.
  • Staj Raporu (Ek-5b), Ek-6’da yer alan “STAJ RAPORU HAZIRLANIRKEN İZLENECEK SIRA” başlığında belirtilen kriterler ışığında doldurulacaktır.
  • Stajyer değerlendirme formunun iş yeri yetkilisi tarafından (Peyzaj Mimarı da olabilir) ıslak imzalı ve kaşelenmiş bir şekilde kapalı zarf içerisinde gönderilmesi gerekmektedir. İmzaların ve kaşelerin eksik olması durumunda sorumluluk staj yapan öğrenci tarafından kabul edilmiş sayılacaktır.

Zarf kapatıldıktan sonra açılmaması için zarfında kaşelenmesi önemle rica olunur.

NOT.

Adana ilinde ikamet etmeyen ya da farklı illerde ikamet eden 2. VE 3. SINIF YAZ STAJI YÜKÜMLÜLÜĞÜ BULUNAN ÖĞRENCİLERİN  yaz stajını yapacağı kurum/kuruluş ile irtibata geçerek doldurması gereken ve öğrencinin-kurum/kuruluşun ıslak imzalarının eksiksiz bir şekilde tamamlandığı, ayrıca aşağıda belirtilen evrakların “ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ BÖLÜM SEKRETERLİĞİ PK:01330 BALCALI/SARIÇAM/ADANA” adresine posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Adreste mutlaka PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ibaresi belirtilmelidir.

Ek Belgeler

• Staj Formu  EK-1 (2 Adet) (Islak İmzalı)
  • Öğrencinin SGK Durum Bildirimi EK-2(2 Adet) (Islak İmzalı)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)