3B Yazdırma Teknolojileri Eğitim Programı Sertifika Töreni

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenen “3B Yazdırma Teknolojileri” eğitimlerini bölümümüzden Doç. Dr. Tülay CANBOLAT, Arş. Gör. Dr. Kemal SAKARYA, Arş. Gör. Dr. Onur KILIÇ ve Arş. Gör. Emre PINAR başarıyla tamamladı.

Teknokent Merkez Binasında 27.04.2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen törende Öğretim Elemanlarımıza eğitim sertifikaları Dekanımız Sayın Prof. Dr. Gözde RAMAZANOĞLU ve Çukurova Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Selçuk ÇOLAK tarafından takdim edildi.

Destek ve katkıları için eğitmenimiz Furkan KISAOĞLU'na ve Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. yönetimine teşekkür ederiz...