Ders Kaydında Sorun Yaşayan Öğrencilerimizin Dikkatine

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ders kaydında sorun yaşayan öğrencilerin yapması gerekenler şu şekildedir:

1) Yaşadığınız sorunla ilgili Danışmanınıza bilgi veriniz.

2) Sistemsel sorunlar nedeniyle herhangi bir şekilde ders kaydınızı tamamlayamamanız durumunda Ders Kaydı Yaptıramayanlar İçin Kayıt Dilekçesi'ni

doldurunuz.

Önemli not: Ders çakışması için izin sınırı Öğrenci İşleri tarafından kaldırılmıştır. Yönetmelik gereği iki dersin çakışması durumunda alt dönem dersine kaydolup, üst dönemdeki dersi bırakmanız gerekmektedir.

Dilekçenizi doldururken derslerin kodları-adları-kredi/saat ve AKTS bilgilerini doğru ve eksiksiz yazdığınızdan emin olunuz. İhtiyaç duymanız halinde İÇM Ders Planı'ndan ve Alan Dışı Seçmeli Ders Listesi'nden faydalanabilirsiniz.

3) Dilekçenizi Danışmanınıza kontrol ettirip onaylattıktan sonra 5 Ekim Perşembe günü saat 12.00'a kadar Bölüm Sekreterliği'ne teslim ediniz.

Bilgilerde eksik ve hatalar bulunan ve geç teslim edilen dilekçeler işleme alınmayacaktır...