Desıgn Exchange - Uluslararası Seminer & Sergi

İç Mimarlık Bölümü ve Güney Kore Pukyong Ulusal Üniversitesi Marina Tasarım Eğitimi Araştırma Grubu (Pukyong National University BK21 MADEC Marina Designeering Education Research Group) işbirliği ile 27-28 Haziran 2022 tarihlerinde Design Exchange Uluslararası Tasarım/Değişim Sergisi ve Seminer/Konferans etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Design Exchange etkinliklerinin ilk günü 27 Haziran'da Ç.Ü. İç Mimarlık Bölümünde Design Exchange sergi açılışı yapılmış, ardından Bölümümüz ve Araştırma Grubu arasında etkinlik belgesi imzalanmıştır. Öğleden sonra Ç.Ü. Teknokent'te düzenlenen seminer oturumlarında ise Bölümümüz ve Araştırma Grubundan akademisyen ve araştırmacılar çalışmalarıyla ilgili sunumlar yapmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim töreni ile ilk gün tamamlanmıştır.

İkinci gün 28 Haziran'da ise ilk olarak Ramazanoğlu Konağı'nda Bölümümüz paydaşlarının tanıtım sunumları yapılmış, ardından Adana Müzesi ziyaret edilmiştir. Adana Müzesi fuaye alanında açılan Interior Design in Historical Places sergisinin gezilmesiyle devam eden etkinlik, turistik gezi otobüsü ile yapılan şehir turu ile sonlanmıştır.

Archtura Mimarlık, Trim Yapı Adana, Ekinci İnşaat Mersin, Piraye Restaurant Adana ve Özbek Perde Mimarlık firmaları da etkinliğimize sponsor olarak destek vermişlerdir.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emek veren İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tülay CANBOLAT başkanlığındaki; Öğr. Gör. Dr. Nina ALMASİFAR, Arş. Gör. Dr. Kemal SAKARYA, Arş. Gör. Dr. Gözde ALTIPARMAKOĞLU SAKARYA, Arş. Gör. Emre PINAR, Arş. Gör. Berfin BÜKER ve Mimarlık Fakültesi Sekreteri Songül YOLTAY'ın yer aldığı Düzenleme Kurulu'na ve sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Etkinliklerden çekilen bazı karelere ve etkinlik programı görseline tıklayarak okunabilir hallerine ulaşabilirsiniz:

27 Haziran 2022 Pazartesi 10:00
    28 Haziran 2022 Salı 20:00