3B Yazdırma Teknolojileri Eğitim Programı Sertifika Töreni

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenen “3B Yazdırma Teknolojileri” eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Teknokent Merkez Binasında düzenlenen törenle, eğitim programına katılan Öğretim Elemanlarımıza sertifikaları Dekanımız Prof. Dr. Gözde RAMAZANOĞLU ve Çukurova Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Selçuk ÇOLAK tarafından takdim edildi.

27.04.2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen törende ayrıca Fakültemiz meslek disiplinleri açısından önemli olabilecek güncel sanal ortam teknolojileri ve olanakları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Destek ve katkıları için Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş yönetimine teşekkür ederiz.